"MOOIJ gratis en vrijblijvend"

Op zoek naar een woning

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) woning en wil je als eerste op de hoogte zijn van ons nieuwste en MOOIJE aanbod? Laat dan jouw woonwensen bij ons achter!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van ons MOOIJE aanbod? Op onze social media-kanalen plaatsen we dagelijks voorvertoningen van woningen die binnenkort bij ons online komen. Zo krijg je als volger op Facebook en Instagram de kans om voor de markt uit te reageren op een nieuwe woning uit onze portefeuille.


Wil jij de zoektocht naar jouw droomwoning versnellen? Denk dan eens na over het in de arm nemen van een aankoopmakelaar. Niet alleen houden we je als jouw aankoopmakelaar op de hoogte van ons eigen MOOIJE aanbod, ook gaan wij actief voor jou op zoek naar woningen die bij andere makelaars in de regio op de markt komen.


Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan hier alles over onze aankoopdiensten.


Zoekprofiel
Ook is het mogelijk jouw zoekprofiel bij ons achter te laten zodat je per e-mail wordt geïnformeerd wanneer een woning binnenkort op de markt komt, nog voordat deze op Funda staat. Vul hieronder jouw zoekprofiel in en we houden je graag op de hoogte van ons nieuwste aanbod dat aansluit bij jouw woonwensen.

Stap 1 / 7

Jouw gegevens

Stap 2 / 7

Zoek in plaatsen

Stap 3 / 7

Financieel*

Koop
Huur
Koop en huur
Stap 4 / 7

Woningkenmerken

Stap 5 / 7

Type Woning

Appartement
Woonhuis
Woonhuis / Appartement
Stap 6 / 7

Woning locatie

Stap 7 / 7

Afronden

Door op "Verzenden" te klikken, ga je akkoord met onze privacyverklaring(AVG) .

Afgerond

Bedankt voor je aanvraag!

Je aanvraag is succesvol ingediend. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!