"MOOIJ snel uitgewerkt"

Taxatie

Heb je een taxatierapport van jouw (nieuwe) woning nodig? We helpen je er graag bij!

Of het nu om de aankoop van jouw droomhuis gaat, of je jouw woning gaat verbouwen of dat je een taxatie nodig hebt van jouw huidige woning; je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je de waarde van de woning professioneel wordt bepaald.


Bij Mooij Huis Makelaardij is er altijd een gecertificeerd en NRVT-geregistreerd taxateur in huis die de taxatie op korte termijn voor je kan uitvoeren en ervoor zorgt dat jij snel een NWWI-gevalideerd taxatierapport in huis hebt! Deze markt vraagt er nu eenmaal om dat je soms snel moet kunnen schakelen en daarin staan wij je graag bij.


Nadat wij bij je zijn langs geweest garanderen we dat de uitwerkring van het taxatierapport binnen 48 uur naar het NWWI wordt doorgestuurd. Zo weet jij dat je snel die volgende stap kan zetten in bijvoorbeeld het rondkrijgen van je hypotheek voor een nieuwe woning of dat je concreet kan gaan dromen over het verbouwen van jouw huidige woning!


Heb je snel een taxatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je jouw huis laten taxeren?

Wij kunnen de taxatie op korte termijn voor je uitvoeren én uitwerken. Vul hieronder de gegevens in zodat wij zo spoedig mogelijk een afspraak voor je kunnen inplannen.

Wat een geweldige meiden! Echt een dreamteam! Heldere intake, duidelijke afspraken, perfecte communicatie. En dat alles heeft geleid tot een zeer vlotte en soepele verkoop van onze woning. Wil je jouw woning verkopen? Dan moet je Mooij bij deze meiden zijn!

Mandenvlechter 211, Alphen aan den Rijn

Huidige adres

Adres taxatieobject

Ja
Nee
Ja
Nee