"MOOIJ afgestemd op jouw wensen"

Verkoop jouw woning

De verkoop van iedere woning is anders! Het is daarom ideaal dat je onze diensten kan afstemmen op jouw persoonlijke wensen.

Wij vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden om zo samen te komen tot de dienst die het best past bij de verkoop van jouw woning. Je betaalt bij ons alleen voor waar je gebruik van maakt. Wij nemen natuurlijk met plezier álles in het proces voor jou uit handen, maar dit is uiteraard niet altijd nodig! Het is bijvoorbeeld ook mogelijk zelf de verkooptekst te schrijven of er voor te kiezen geen gebruik te maken van de 360º foto’s of een woonvideo. Zo kun je MOOIJ kosten besparen!

Hoe je jouw woning ook wenst te verkopen, wij staan van begin tot eind aan je zijde om de verkoop professioneel en soepel te laten verlopen.

Advies

We adviseren je over de verkoopstrategie die geschikt is voor de verkoop van jouw woning

Samen

Samen bepalen we met het oog op de huidige woningmarkt een reële vraag- of bieden vanafprijs

Voorbereidingen

Bij de voorbereidingen voor de verkoop helpen wij je op weg met de juiste documentatie aanleveren en verzamelen

Woningpresentatie

Wij werken de woningpresentatie voor je uit zodat jouw woning zo MOOIJ mogelijk wordt gepresenteerd

Bezichtigingen

Met de bezichtigingen leiden wij de geïnteresseerde kijkers rond en laten na afloop altijd weten hoe de reacties van de kijkers waren

Onderhandelingen

Ook de onderhandelingen en het afhandelen van de administratieve en contractuele zaken nemen wij op ons 

Eindinspectie

Voorafgaand aan de sleuteloverdracht bij de notaris doorlopen we samen de woning tijdens de eindinspectie

Proosten

Tot slot zorgen wij dat er iets te proosten is als de woning officieel is overgedragen aan de nieuwe bewoners!

Het belang van goede communicatie en korte lijntjes is in de huidige woningmarkt groter dan ooit en dat is precies waar we bij Mooij Huis naar streven. Goede vragen laten zich nu eenmaal niet beperken tot kantoortijden en daarom zijn wij ook daarbuiten bereikbaar via WhatsApp. Met deze persoonlijke begeleiding weet je zeker dat de verkoop van jouw woning constant in beweging blijft, met als doel dat we op korte termijn samen kunnen proosten op een succesvolle verkoop.


Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling!

Jouw woning verkopen?

Vul hiernaast het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende waardebepaling!

Vanaf het moment van offerte tot het moment van afsluiten, heeft Mooij Makelaardij ons betrokken in de processen en ons voorzien van deskundig advies. De uitvoerige verslagen van de bezichtigingen gaven een goed beeld van de werkwijze van Mooij Makelaardij, altijd proactief en met het duidelijke doel om de geïnteresseerden te pijlen over hun bevindingen van ons huis en hun mogelijke vervolgstap. De persoonlijke aandacht die in het gehele proces kenmerkte en de kleine attenties welke wij mochten ontvangen, maken de beleving volmaakt.

Jeltje de Bosch Kemperstraat 149, Alphen aan den Rijn

Huidige adres

Ja
Nee
Ja
Nee