Over ons

Mooij Huis Makelaardij staat voor een persoonlijke aanpak. Een woning kopen of verkopen is een belangrijke gebeurtenis in jouw leven waar jij je uiteraard comfortabel en zeker bij moet voelen. In dat proces nemen we jou aan de hand en gaan we een nauwe samenwerking aan. Onze slogan is dan ook niet voor niets: "we doen het samen!"

9

jaar ervaring

950+

huizen verkocht

95%

klanttevredenheid

LAtBoRrHS3Sh4r2zds8jp7vrDns5nePovIwveGQW___media_library_original_765_1147

"MOOIJ meidenteam"

Over Mooij Huis Makelaardij

Mooij Huis Makelaardij is een trots kantoor in Alphen aan den Rijn dat wordt gerund door vier allround en gedreven meiden. Marlous, Eefje, Robyn en Lonneke staan voor een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en enthousiasme. Onze MOOIJE slogan is ook niet voor niets: ‘We doen het samen!’

In 2014 werd het kantoor opgericht door Marlous Mooij, tevens naamdrager van het kantoor. Na jarenlang ervaring in de makelaardij te hebben opgedaan, besloot zij dat de uitvoering van het makelaarsvak ook anders kon. Met de nadruk op persoonlijke aandacht, korte lijntjes en betrokkenheid heeft Mooij Huis Makelaardij inmiddels gerealiseerd dat klanten zich gehoord voelen, weten dat zij voor al hun vragen terecht kunnen en dat wij meedenken op het gebied van álle woonwensen.


Met die insteek is Mooij Huis Makelaardij een jong en fris makelaarskantoor, dat zich graag onderscheidt in de branche. De kenmerkende oranje verkoopborden zijn inmiddels een opvallende en vertrouwde aanblik in het straatbeeld geworden. We zijn resultaatgericht, gecombineerd met een moderne en bovenal persoonlijke aanpak. Of het nu verkoop of aankoop van een woning betreft, wij begeleiden je vanaf de eerste kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris en verzorgen de zaken tot in de puntjes.

Onze medewerkers

 • CEO / MAKELAAR / TAXATEUR

  Marlous Mooij

  Trotse oprichter en naamdrager van ons kantoor. Altijd professioneel én gezellig en door deze combinatie al vanaf het begin een geliefd gezicht bij onze klanten. We zien klanten dan ook vaak bij ons terugkomen vanwege onze MOOIJE aanpak!

 • MAKELAAR

  Lonneke Groep

  Een echte duizendpoot met brede en relevante kennis over de woningmarkt! Je kunt haar tegenkomen bij waardebepalingen en bezichtigingen van woningen, maar ook zorgt zij er voor dat alles achter de schermen goed is geregeld! 

 • MAKELAAR / ENERGIELABEL DESKUNDIGE

  Robyn Lammers

  Deze dame met kennis van zaken kun je overal tegenkomen! Ze leidt je rond bij woningen en zorgt ook dat alle afhandelingen bij de verkoop van woningen soepel verlopen. Daarnaast kan zij ook bij jouw woning langskomen om te zorgen dat jouw woning van een definitief energielabel wordt voorzien.

 • MAKELAAR

  Eefje van der Geest

  Deze MOOIJE meid houdt zich bezig met de aankoop en verkoop van woningen en zie je dus vaak rondrijden in onze bedrijfsauto. Met haar enthousiasme en positiviteit geeft ze jou een goede indruk van de woning die je bezichtigt of helpt ze jou op weg naar een nieuwe woning!

"Altijd een bekend gezicht!"

MOOIJ team

De meiden van Mooij Huis zijn een viereenheid die alles oppakken; van de administratieve werkzaamheden en de onderhandelingen bij het uitbrengen of ontvangen van biedingen, tot het uitvoeren van bezichtigingen en het plaatsen van borden.

Omdat het een klein kantoor betreft is iedereen altijd overal van op de hoogte en delen we de werkzaamheden ook met elkaar. Dus niet één vast contactpersoon, maar één heel team dat voor je klaarstaat!


Daarnaast wordt het team ondersteund door onze vaste professionele vastgoedfotografen. Zij zorgen er voor dat de woning op z’n MOOIJST wordt vastgelegd en volgens de officiële meetinstructie wordt ingemeten.


Daarnaast mogen we ook Beer, beste vriend van Marlous maar ook zeer geliefde knuffelbeer van de andere meiden, niet overslaan! Beer is dagelijks bij ons op kantoor te vinden en dankzij hem zijn we er elke middag even ‘uit’. Een frisse neus halen in Park Rijnstroom of tijdens een wandeling door het centrum van Alphen aan den Rijn, zodat we na de lunch weer vol energie van start kunnen!